Pożyczka Smartney Opinie

Pożyczka Smartney

RRSO 24.49%

Kod rabatowy 5%
Od 21 do 70 lat
Ile dostanę w Smartney?

1 000 - 60 000 zł

✔️ bez ERIF
Na ile pożyczka Smartney?

6 - 96 miesięcy

Smartney najważniejsze informacje
Odbiór pożyczkiPożyczkę od Smartney można odebrać przelew na konto bankowe, finansowanie zakupów (płatność za zakupy, odbiór w postaci finansowania zakupów), szczegółowe informacje o smartney.pl na stronie Smartney, poznaj opinie albo wyraź własne zdanie.
Ile od Smartneyod 1 000 do 60 000 na okres od 6 do 96 miesięcy - warunki dla kolejnej pożyczki Smartney lub pożyczki poza promocją
Najważniejsze informacje o Smartney znajdziesz na:a teraz jesteś na stronie "Smartney Pożyczka Opinie" - zobacz też pełny opis Smartney.
✔️Nie sprawdza BAZbez ERIF, bez KBIG, bez PWIP

Pożyczka Smartney Opinie

Bardzo prosty formularz i wszystko online. A jak się obawiasz, to można zrobić przelew błyskawiczny. A jak się nie obawiasz, to można się zalogować na konto i będzie jeszcze szybciej. I kasa za kilka minut na koncie, nawet duże kwoty chwilówek. Polecam! [2021-08-25]

Dodaj opinię

Pożyczka Smartney Opinie opinie i komentarze, wyraź swoje zdanie i oceń Pożyczka Smartney Opinie forum:

🧮Oblicz

⚡ Twoja ocena 

🔥Komentarz ukaże się po akceptacji przez moderatora

🔐Inf. ukryta
Informacja do administracji serwisu (niewidoczna dla innych)

Jak złożyć wniosek w Smartney? To proste! Przejdź na stronę Smartney, na której korzystając z suwaków określ:

  • ile potrzebujesz?
  • na jak długo?

- wartości te możesz również wpisać ręcznie. Jeżeli posiadasz kod rabatowy Smartney, to nie zapomnij użyć kodu. Koniecznie przed akceptacją oferty naciśnij Mam kod rabatowy i wprowadź posiadany kod - koszt pożyczki obniży się o przewidziany rabat. Kody pojawiają się na naszej stronie.

Startujemy!

Jeżeli jesteś już klientem Smartney wybierz zakładkę JESTEM JUŻ KLIENTEM i zaloguj się do Smartney korzystając z loginu i hasła - dla przypomnienia login Smartney to Twój numer z umowy albo numer klienta.

Jeżeli jesteś nowym klientem Smartney, to wybierz zakładkę JESTEM TU NOWY! i wypełnij formularz rejestracyjny podając:

  • imię
  • nazwisko
  • pesel (11 cyfr)
  • telefon komórkowy
  • adres email i potwierdź adres email

oraz zaznacz zapoznanie się z wymaganymi dokumentami, zaznaczenie zgody marketingowej nie jest wymagane.

Zobacz jak złożyć wniosek?

✍Do złożenia wniosku Smartney niezbędny będzie Twój dowód osobisty, dostęp do internetu, konto bankowe w banku działającym w Polsce, wniosek Smartney złożysz bez wychodzenia z domu, przez 24h/7 i z dowolnego miejsca. Inne wymagania do wniosku Smartney? ⭐Podziel się informacją w komentarzu.✍Do złożenia wniosku Smartney niezbędny będzie Twój dowód osobisty, dostęp do internetu, konto bankowe w banku działającym w Polsce, wniosek Smartney złożysz bez wychodzenia z domu, przez 24h/7 i z dowolnego miejsca. Inne wymagania do wniosku Smartney? ⭐Podziel się informacją w komentarzu.

Pierwsza pożyczka?

Pierwszy raz w Smartney? ✍Do rejestracji w Smartney i złożenia wniosku potrzebny będzie dowód osobisty, dostęp do internetu, konto bankowe w banku działającym w Polsce, rejestracja Smartney / wniosek Smartney 24h/7 i również bez wychodzenia z domu. Inne warunki pierwszej Smartney? ⭐Dodaj opinię na ten temat.

Smartney nie udziela pierwszej pożyczki za darmo. Sprawdź szczegółowe warunki pożyczki płatnej Smartney, gdyż pierwsza pożyczka od Smartney nie jest bezpłatna - to nie jest pożyczka z RRSO 0% i z zerowym oprocentowaniem!

Warto mieć jednak na uwadze, że warunki udzielania pożyczek zmieniają się, również dla pożyczek w Smartney. Zajrzyj za jakiś czas i sprawdź ponownie, być może pierwsza pożyczka od Smartney będzie darmowa.

Zmiana warunków dla pierwszej pożyczki od Smartney? - poinformuj nas w komentarzu o zmianie warunków Smartney, dziękujemy 🙂.

Pierwszy raz w Smartney? ✍Do rejestracji w Smartney i złożenia wniosku potrzebny będzie dowód osobisty, dostęp do internetu, konto bankowe w banku działającym w Polsce, rejestracja Smartney / wniosek Smartney 24h/7 i również bez wychodzenia z domu. Inne warunki pierwszej Smartney? ⭐Dodaj opinię na ten temat.

W Smartney możesz pożyczyć od 1000 do 60 000 zł na okres od 6 miesięcy do 7 lat! W Smartney możesz mieć też więcej niż jedną pożyczkę na raz - sprawdź Smartney BIS, jest też możłiwość konsolidacji pożyczek, czyli sposób na większą gotówkę i jedną, niższą ratę. Sprawdź warunki Smartney, zapoznaj się ze Smartney BIS albo połącz kilka pożyczek w jedną - to wszystko w Smartney.

Smartney wymagania

Aby uzyskać pożyczkę od Smartney należy:

  • być w wieku 21 - 70 lat,
  • posiadać rachunek bankowy

oraz posiadać dowód osobisty - to jedyny dokument, który potrzebny aby złożyć wniosek Smartney.pl.

Jakie bazy sprawdza Smartney?

Smartney

Analiza baz, zobacz jakie bazy sprawdza Smartney weryfikując Twój wniosek o pożyczkę, czy Smartney zagląda do BIK, BIG, KRD, ERIF:

  • ❌Smartney sprawdza BIK
  • ❌Smartney sprawdza BIG
  • ✔️Smartney nie sprawdza KBIG => Smartney bez KBIG
  • ❌Smartney sprawdza KRD
  • ✔️Smartney nie sprawdza ERIF => Smartney bez ERIF
  • ❌Smartney sprawdza ZBP
  • ❌Smartney sprawdza CRIF
  • ✔️Smartney nie sprawdza PWIP => Smartney bez PWIP
Informacje prawne i przykład reprezentatywny

Oferta produktowa „Nowoczesna” obowiązuje od 09.10.2019 r. i dotyczy pożyczki w wysokości od 10 000 zł do 60 000 zł, zawieranej na okres od 72 do 96 miesięcy za pośrednictwem strony www.smartney.pl. Przykład reprezentatywny dla pożyczki „Nowoczesna”: Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 24,49%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 27 819,21 zł, całkowita kwota do zapłaty 52 301,27 zł, oprocentowanie zmienne 15,75%, całkowity koszt kredytu 24 482,06 zł (w tym: prowizja 4 960,89 zł, odsetki 19 521,17 zł), 76 miesięcznych równych rat po 679,03 zł, ostatnia rata wyrównująca 694,99 zł. Kalkulacja na dzień 05.01.2024 r.

Zgodność z etyką reklamową Google: Informacja wymagana przez Google dla reklam produktów i usług finansowych: minimalny okres spłaty pożyczki: 6 miesięcy, maksymalny okres spłaty pożyczki: 96 miesięcy, maksymalne RRSO: 116,87%. Czas zlecenia wypłaty pożyczki w Smartney dla większości Klientów wynosi mniej niż 4 minuty!

Dodatkowe informacje o smartney.pl znajdziesz w umowie pożyczki - pamiętaj o jej przeczytaniu oraz po zalogowaniu na Smartney, logowanie Smartney oraz strona www poniżej.

Smartney - jak uzyskać?

Przejdź na stronę Smartney (banner lub przycisk), a następnie:

  • korzystając z suwaków ustalasz kwotę pożyczki i liczbę rat
  • uzupełniasz dane
  • potwierdzasz swoje dane online
  • akceptujesz ofertę, a pieniądze trafiają na Twoje konto

Przed złożeniem wniosku o pożyczkę Smartney warto przygotować:

  • dowód osobisty
  • telefon komórkowy
  • numer konta bankowego

Smartney 60 dni na zwrot

To proste! Od dnia zawarcia umowy pożyczki online masz do 60 dni na zwrot całej pożyczki bez ponoszenia żadnych kosztów.

👉Ważne - pamiętaj o terminowej spłacie rat pożyczki wymaganych w tym czasie (zgodnie z otrzymanym harmonogramem spłat). Brak terminowej spłaty którejkolwiek z rat, których płatność przypada w okresie do 60 dni od dnia zawarcia umowy pożyczki uniemożliwia skorzystanie z promocji!!!

Jeśli pożyczoną kwotę chcesz zatrzymać do końca trwania umowy, spłacaj raty dalej zgodnie z harmonogramem spłat pożyczki, który znajdziesz również na swoim Profilu w Strefie Klienta.

Promocja Smartney 60 dni na zwrot skierowana jest do nowych klientów i dotyczy umów, o które zawnioskowano za pośrednictwem strony Smartney, promocja rozpoczyna się od dnia 1.03.2024 r. o godz. 00:00:00 i kończy się w dniu 31.03.2024 r. o godz. 23:59:59, a do oceny uczestnictwa w promocji uwzględniana jest data złożenia wniosku o pożyczkę w czasie jej trwania, api.smartney.pl/dokumenty-do-pobrania/Regulamin_Promocja_60_dni_na_zwrot.pdf

Może zainteresuje Cię też Krótki wniosek od Smartney.

Smartney bazy

Zgodnie z zapisami z formularza informacyjnego Smartney.pl sprawdza (lub może sprawdzić) przyszłego pożyczkobiorcę w:

  • wewnętrznej bazie Kredytodawcy;
  • bazie Biura Informacji Gospodarczej S.A.;
  • bazie Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A.;
  • bazie Krajowego Biura Informacji Gospodarczej S.A.;
  • bazie Związku Banków Polskich System Dokumenty Zastrzeżone;
  • bazie CRIF Sp. z o.o.;
  • bazie Biura Informacji Kredytowej S.A.

Zwracamy też uwagę na zapis o bazach:

W razie odmowy udzielenia kredytu na podstawie informacji uzyskanych z bazy danych, Kredytodawca niezwłocznie przekaże Pani/Panu informację o wynikach sprawdzenia i wskaże bazę lub bazy danych, w której dokonano sprawdzenia.

Jeśli więc nie otrzymasz pożyczki od Smartney, to prawdopodobnie uzyskasz informację o bazie lub bazach, w których masz niezbyt dobre wpisy. Informacja ta może przydać się przy wnioskowaniu o kolejną pożyczkę, niekoniecznie w Smartney.

Jak wygląda proces weryfikacji zdolności kredytowej w Smartney? Na podstawie zapisu ze strony oferty (wyróżniliśmy kluczowe informacje): Przygotowaliśmy szereg rozwiązań analitycznych opartych na najnowszych technologiach, które pozwalają na ocenę zdolności kredytowej na podstawie m.in. informacji udostępnianych z baz danych, z których także korzystają banki oraz firmy pożyczkowe. Tradycyjne dokumenty dochodowe zastąpiliśmy procesem zautomatyzowanej weryfikacji na podstawie rachunku bankowego, z czego możesz skorzystać przy wnioskowaniu o pożyczkę. Dzięki tym rozwiązaniom mamy ambicje skrócić czas oczekiwania na decyzję o przyznaniu finansowania nawet do jednej minuty. [...]

W Smartney przyznawalność pożyczek kształtuje się na wysokim poziomie - jeśli masz dochód, to możesz liczyć na finansowanie.

Smartney - kiedy kasa?

Czas oczekiwania na decyzję kredytową w Smartney.pl jest bardzo krótki i wynosi nie więcej niż 15 minut. Firma chce skrócić ten czas do 2 minut. A kiedy pieniądze od Smartney?

Smartney współpracuje z systemem szybkich przelewów DotPay, który gwarantuje wypłatę środków oraz zaksięgowanie ich w kilka minut na rachunku odbiorcy (najpóźniej w ciągu 30 minut) i dotyczy banków (wymieniamy wybrane):

  • Alior Bank i BNP Paribas
  • Banki BPS: np. Bank Spółdzielczy w Opolu, Bank Spółdzielczy w Andrespolu, Bank Spółdzielczy w Hajnówce, Bank Spółdzielczy w Puławach i inne - pełna lista Banków Spółdzielczych na stronie Smartney, na którą odsyłamy
  • Bank Millennium i Credit Agricole
  • Bank Ochrony Środowiska
  • Bank Pocztowy w tym Envelo Bank
  • Bank Pekao i PKO Bank Polski (PKO BP)
  • ING Bank Śląski i mBank
  • Santander Bank i inne

Szybki przelew Smartney: oczywiście warunkiem otrzymania szybkiego przelewu Elixir Express jest pozytywny wynik oceny zdolności kredytowej oraz ryzyka kredytowego - warto o tym wiedzieć, bank w którym masz konto musi współpracować z systemem ExpressElixir - pełną listę znajdziesz na stronach Smartney, na które odsyłamy. Czas otrzymania przelewu zależy również od dostępności systemu bankowego (w tym w weekendy i dni ustawowo wolne od pracy).

Warto też wiedzieć, że pożyczka Smartney to oferta w 100% online, bez długich kolejek w banku, czy skomplikowanych procedur, a pożyczkę można uzyskać nawet w 15 minut.

Sprawdź też raport CZAS ZLECENIA WYPŁATY POŻYCZKI KLIENTOM SMARTNEY, który dostępny jest na stronie www firmy:

  • 77% w czasie poniżej 4 minut
  • 6% w czasie między 5 a 15 minut
  • 5% w czasie między 15 a 30 minut
  • 12% w czasie powyżej 30 minut

Raport dotyczy Klientów, którzy zawarli umowę pożyczki na stronie Smartney w okresie od stycznia do czerwca 2020 r.

Smartney - dlaczego?

Korzystne warunki - nawet do 60 tys. zł z terminem spłaty do 5 lat (wysoka przyznawalność pożyczek).

Innowacyjność i wygoda - proces pożyczkowy Smartney jest 100% online bez dodatkowych dokumentów.

Rozwiązania na miarę - sam wybierasz kwotę i okres spłaty swojego kredytu.

Standardy Bezpieczeństwa - Smartney działa na podstawie przepisów prawa polskiego oraz procedur i standardów Grupy Oney Bank.

Kalkulator Smartney

Smartney

Kalkulator pożyczki Smartney znajdziesz na stronie Smartney, na którą odsyłamy - naciśnij banner lub przycisk aby przejść na stronę i skorzystać z kalkulatora Smartney.

Korzystając z kalkulatora możesz sprawdzić wysokość raty pożyczki (dla pożyczek ratalnych sprawdzić jak duża pożyczka ratalna jest dostępna), czy też termin spłaty.

Uwaga! Kalkulator (z reguły) pełni funkcję informacyjną i nie stanowi oferty handlowej, dlatego też nie zawsze może stanowić podstawę do ewentualnej reklamacji - szczegółowe zapisy znajdziesz w umowie.

Kalkulator Smartney może jednak pomóc Ci przeanalizować sytuację finansową, pomóc zastanowić się jak dużej pożyczki potrzebujesz i w jakim okresie będziesz w stanie ją spłacić.

Przesuwając suwaki na kalkulatorze ustaw kwotę i okres pożyczki Smartney. Odwiedzając stronę Smartney sprawdź czy są dostępne oferty promocyjne dla Nowych Klientów, np. pierwsza pożyczka gratis. Jeśli możesz otrzymać taką pożyczkę od Smartney, to koniecznie zweryfikuj również czy RRSO pożyczki wynosi 0% - w przeciwnym wypadku zmień okres lub kwotę pożyczki.

✔️ Kliknij banner i przejdź do kalkulatora Smartney ✔️

Dodatkowy kredyt w Smartney

Na prośbę swoich klientów Smartney wprowadził opcję dodatkowej pożyczki równoległej w Smartney: Smartney BIS. To odpowiedź na pytanie czy w Smartney można mieć 2 pożyczki w tym samym czasie. Usługa Smartney BIS jest widoczna w Strefie Klienta (po zalogowaniu do Smartney) dla wybranych klientów z aktywnym kredytem konsumenckim, Smartney stale poszerza jej dostępność.

Czy możesz mieć więcej niż jedną pożyczkę na raz w Smartney? Sprawdzaj systematycznie swój Profil w Strefie Klienta i mozliwośc złożenia kolejnego wniosku!

Na co możesz przeznaczyć dodatkową pożyczkę Smartney? Cel jest dowolny, podobnie jak przy pierwszej pożyczce:

  • remont domu czy remont mieszkania
  • zakup auta
  • zakup sprzętu RTV albo zakup sprzętu AGD lub innej eletroniki (np. smartfon)
  • wydatki związane ze zdrowiem

lub inne.

Smartney - logowanie

Aby zalogować się do strefy klienta Smartney należy:

  • przejść na stronę Smartney (kliknij przycisk)
  • naciśnij przycisk STREFA KLIENTA

na której:

  • podaj swój adres e-mail lub numer klienta z umowy
  • hasło logowania Smartney

Wprowadzając nieprawidłowe dane otrzymasz komunikat Błędny login lub hasło. Sprawdź swoje dane i spróbuj ponownie.

Jeśli nie pamiętasz hasła:

  • naciśnij przycisk PRZYPOMNIJ HASŁO
  • w kolejnym oknie wprowadź e-mail lub numer klienta z umowy

Wskazówki otrzymasz na podany adres email, a jeśli podasz nieprawidłowy dostaniesz komunikat Podano niepoprawny identyfikator klienta.

Konsolidacja - jak to działa?

Czy chcesz skonsolidować inne pożyczki w Smartney.pl? To mądry sposób na większą gotówkę i jedną, niższą ratę. Zobacz jak działa konsolidacja w Smartney:

WNIOSEK - przejdź na stronę Smartney i wypełnij krótki wniosek.

WERYFIKACJA - łączysz się online ze swoim kontem bankowym, żeby potwierdzić swoją tożsamość.

KONSOLIDACJA - Smartney wskaże pożyczki, które może skonsolidować oraz kwotę dodatkowej gotówki, którą może Tobie pożyczyć. Ty wybierasz i akceptujesz: które pożyczki konsolidujesz oraz ile chcesz pożyczyć i na jak długo!

WYPŁATA - Smartney spłaca wskazane pożyczki i przelewa na Twoje konto dodatkową gotówkę!

paySmartney

paySmartney to nowoczesne rozwiązanie płatności w e-commerce, dzięki któremu za zrobione zakupy możesz zapłacić później, nawet do 30 dni! Z usług Smartney możesz korzystać bezpośrednio na stronach sklepów i usługodawców, wystarczy, że przed płatnością wybierzesz Smartney spośród innych opcji płatności proponowanych przez partnerów Smartney. Smartney przekaże środki sprzedawcy natychmiast po tym, jak podpiszesz umowę pożyczki, a harmonogram spłat znajdziesz w strefie klienta po zalogowaniu do Smartney - więcej o paySmartney na podlinkowanej stronie.

Jak to działa:

  • 🛒złóż zamówienie o wartości od 100 do 2500 zł
  • 💸zlecając płatność, wybierz Pay Smartney
  • wypełnij krótki formularz i zatwierdź go logując się do swojej bankowości internetowej
  • poczekaj na decyzję kredytową, zaakceptuj umowę kodem SMS
  • 🚚gotowe, Twoje zamówienie już do Ciebie jedzie!
  • zwróć pożyczkę zakupową do 30 dni, 🚩a nie poniesiesz żadnych kosztów!

Smartney - spłata

Po zalogowaniu do Strefy Klienta Smartney na Twoim profilu Smartney.pl znajdziesz indywidualny numer konta.

Komfort spłat jest najważniejszy, dlatego na swoim profilu Smartney znajdziesz:

  • szybkie przelewy oraz
  • możliwość podpięcia karty debetowej, która pozwoli na automatyczną spłatę Twoich rat.

Otrzymasz również harmonogram spłat pożyczki Smartney, który jest przesyłany w mailu po zawarciu umowy. Dodatkowo harmonogram jest dostępny w każdej chwili na Twoim profilu po zalogowaniu do Strefy Klienta Smartney. Oczywiście pożyczkę Smartney możesz spłacić wcześniej niż wynika to z harmonogramu spłat! Każdej spłaty możesz dokonać logując się do swojego Profilu Smartney w Strefie Klienta Smartney.

Problemy ze spłatą COVID-19

W przypadku problemów ze spłatą związanych z pandemią COVID-19 Smartney wprowadził możliwość zawieszenia wykonania umowy pożyczki w przypadku klientów, którzy stracli pracę lub główne źródło dochodu po 13.03.2020. Kwalifikujesz się do wsparcia jeżeli:

  • straciłeś pracę lub inne główne źródło dochodu po 13.03.2020 r.
  • Twoja umowa kredytowa zawarta została przed 13.03.2020, a zakończenie okresu kredytowania przypada nie wcześniej niż 14.09.2020 r.
  • wypełniłeś wniosek o zawieszenie wykonania umowy pożyczki i przekazałeś go do Smartney, wniosek znajdziesz na stronie Smartney, pobierz wniosek i wypełnij dyspozycję Zawieszenie wykonania Umowy pożyczki.

Wypełniając wniosek o zawieszenie wykonania umowy pożyczki należy pamiętać o tym, że:

  • koszty Twojej pożyczki nie będą wyższe, natomiast okres kredytowania wydłuży się;
  • informację o zawieszeniu rat Smartney przekaże do BIK, czyli do Biura Informacji Kredytowej;
  • możesz wycofać wniosek w terminie 14 dni od dnia jego złożenia i kontynuować umowę na dotychczasowych warunkach;

Po wypełnieniu należy wysłać wniosek na adres Smartney Sp. z o.o. ul. Krakowiaków 46 02-255 Warszawa , pamiętaj też, że składasz wniosek pod rygorem odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia.

Najczęściej zadawane pytania

Czym jest Smartney? Smartney to firma pożyczkowa (nie bank) działająca w ramach znanego Oney Banku, który działa na rynku pożyczek od 35 lat. Na rynku polskim Oney Banku współpracuje między innymi ze znanymi w Polsce:

  • AuchanDirect
  • Leroy Merlin

ale bywa też nazywany jako Smartney Bank, Smartney Pożyczka, Smartnej, Pożyczka Smartney, Smarney, Pożyczka Smarnej i podobnie brzmiące nazwy.

Jak szybko decyzja w Smartney? Firma deklaruje, że pożyczkę gotówkową otrzymasz nawet w 15 minut od otrzymania pozytywnej decyzji pożyczkowej. Aspiracją jest skrócenie tego czasu do 2 minut. Czy to realne?❓ Zobaczymy.

Jakie są dane rejestrowe Smartney:

  • Smartney KRS: 0000747738
  • Smartney NIP: 5272859012
  • Smartney REGON: 380793670
  • Smartney kapitał zakładowy: 20 000 000,00 ZŁ
  • Smartney Adres: ul. Krakowiaków 46 02-255 Warszawa

Jak zalogować się do Smartney? Odsyłamy na stronę Smartney logowanie.

Czy można mieć więcej niż jedną pożyczkę Smartney? Tak, sprawdź ofertę Smartney BIS, która dostępna jest dla stałych klientów. Usługa Smartney BIS jest widoczna w Strefie Klienta dla wybranych Klientów z aktywnym kredytem konsumenckim.

Jak złożyć wniosek o pożyczkę Smartney? Przejdź na stronę Smartney (kliknij przycisk poniżej) i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, formularz Smartney jest intuicyjny.

Czy możliwa jest konsolidacja pożyczek? Tak, Smartney może spłacić wskazane przez Ciebie pożyczki oraz przelać dodatkową gotówkę na Twoje konto - szczegółowe informacje na stronie Smartney.

Smartney

Smartney pytania i odpowiedzi

Kto może skorzystać z pożyczki Smartney?

Oferta Smartney skierowana jest dla osób w wieku 23-70 lat, które posiadają rachunek bankowy.

Jakich dokumentów potrzebuję, aby wziąć kredyt w Smartney?

Jedynym dokumentem, którego potrzebujesz do złożenia wniosku Smartney, jest Twój dowód osobisty.

Jak szybko dostanę pieniądze od Smartney?

Szybko, gdyż Smartney współpracuje z systemem szybkich przelewów DotPay, który gwarantuje wypłatę środków oraz zaksięgowanie ich w kilka minut na rachunku odbiorcy (najpóźniej w ciągu 30 minut). Oczywiście warunkiem szybkiego uzyskania pieniędzy od Smartney jest uzyskanie pozytywnej decyzji kredytowej.

Na jak długo mogę pożyczyć od Smartney?

Od Smartney pożyczysz na okres od 6 do nawet 96 miesięcy. Oczywiście kredyt możesz spłacić wcześniej, gdyż w Smartney zawsze masz raty pod kontrolą. Każdej spłaty możesz dokonać logując się do swojego Profilu w Strefie Klienta.

Czy aby wziąć pożyczkę Smartney muszę się zalogować?

Jeśli jesteś nowym klientem Smartney, to aby wziąć pożyczkę wypełnij prosty wniosek Smartney na stronie firmy. Jeśli wnioskujesz o kolejną pożyczkę - zaloguj się do swojego Profilu Klienta (aby to zrobić podaj email lub numer klienta z umowy oraz hasło logowania Smartney).

Smartney BIS więcej niż jedna pożyczka w Smartney?

Smartney BIS: Na prośbę klientów Smartney wprowadził opcję dodatkowej pożyczki równoległej w Smartney - Smartney BIS, która widoczna jest po zalogowaniu w Strefie Klienta dla wybranych klientów z aktywnym kredytem konsumenckim. Zaloguj się i sprawdź swój Profil w Strefie Klienta i mozliwość złożenia kolejnego wniosku, sprawdź Smartney BIS!

FAQ o Smartney

Opinie o pożyczkach? Odwiedź pozyczkaopinie.pl albo artykuł "Smartney", znajdziesz tam materiały o o Smartney. Na stronie Pożyczka Smartney Opinie na Pożyczka Opinie także możliwość sprawdzenia albo wyrażenia opinii o Smartney lub zapoznania się z opiniami innych, sprawdzenie logowania Smartney, danych kontaktowych czy adresu. Na stronie Pożyczka Opinie masz też możliwość wniosku Smartney - zajrzyj na Pożyczka Opinie i sprawdź.

Dane rejestrowe Smartney✔️NIP 5272859012
✔️REGON 380793670
✔️KRS: 0000747738
Smartney kontakt / Infolinia22 528 88 88
Godziny pracy Smartneypn. - pt.: 08:00 - 22:00, sob.-nd.: 9:00-16:00
Wniosek (+opinie)Opinie i wniosek Smartney możesz składać 24h/7 - przejdź na stronę Smartney i postępuj zgodnie z instrukcją na ekranie. Koniecznie sprawdź aktualne warunki i przeczytaj umowę Smartney. Zachęcamy też do przeczytania opinii o Smartney wyrażonych przez klientów albo dyskusji na forum.
✔️Nie sprawdza BAZbez ERIF, bez KBIG, bez PWIP
Pożyczka bez grosza?Tak, Smartney to pożyczka bez przelewania grosza, weryfikacja Smartney bez przelewu bankowego:
- weryfikacja tożsamości usługą Kontomatik (bez przelewania grosza), dodatkowe informacje na stronie Smartney
Więcej? Sprawdź opinie klientów.
Więcej niż 1 pożyczkatak, sprawdź Smartney BIS
Pierwsza gratisNie
Ile od Smartneyod 1 000 do 60 000 na okres od 6 do 96 miesięcy - warunki dla kolejnej pożyczki Smartney lub pożyczki poza promocją
Odbiór pożyczkiMożliwy odbiór od Smartney przelew na konto bankowe, finansowanie zakupów (płatność za zakupy, odbiór w postaci finansowania zakupów), szczegółowe informacje o smartney.pl na stronie Smartney, poznaj opinie albo wyraź własne zdanie.
RRSO24.49% (RRSO przykład reprezentatywny)
Dodatkowe inf.weryfikacja Kontomatik, weryfikacja i/lub wypłata BlueCash/BlueMedia, weryfikacja i/lub wypłata ExpressElixira
🚩Przed ewentualnym skorzystaniem z oferty Smartney zawsze przeczytaj umowę oraz zapoznaj się ze szczegółową kartą oferowanego produktu lub usługi.

Smartney Opinie - jak pożyczyć w Smartney, sprawdź opinie o Smartney na Pożyczka Opinie: ile pożyczę od Smartney, konsolidacja innej pożyczki, jakie dokumenty, co to jest Smartney, czym wyróżnia się Smartney

Przejdź do Smartney