Przejdź do Smartney

Pożyczka Smartney Opinie

Pożyczka Smartney

RRSO 15.32%

Od 23 do 70 lat
Kwota Smartney

3000 - 60 000 zł

✅ bez ERIF
Do spłaty Smartney

6 - 84 miesięcy

Przedłużenie spłaty: pożyczka konsolidacyjna Smartney
Weź pożyczkę
🚩Z darmowym zwrotem do 60 dni
Zobacz też: kod rabatowy Smartney. Smartney krótki wniosekZapytaj za darmo - kliknij przycisk i przejdź na stronę Smartney, na której wypełnij krótki formularz kontaktowy i oczekuj na kontakt - konsultant Smartney oddzwoni do Ciebie i przedstawi Ci szczegóły oferty, czy wyliczy zdolność kredytową, ZA DARMO!
  • 🚩Skrócona procedura składania wniosku❗: Krótki wniosek
    Przejdź na stronę i wypełnij krótki formularz, a konsultant Smartney skontaktuje się z Tobą, aby porozmawiać na temat interesującej Cię oferty.
  • Pożyczka Smartney

    RRSO 15.32%

    Od 23 do 70 lat
    Kwota Smartney

    3000 - 60 000 zł

    ✅ bez ERIF
    Do spłaty Smartney

    6 - 84 miesięcy

    Przedłużenie spłaty: pożyczka konsolidacyjna Smartney
    Weź pożyczkę
    🚩TEST 60 DNI z darmowym zwrotem do 60 dni
    Smartney na ratyW Smartney możesz otrzymać pożyczkę ratalną z okresem spłaty od 3 do nawet 72 miesięcznych rat - skorzystaj z kalkulatora Smartney i dobierz liczbę i wysokość rat.

    Smartney najważniejsze informacje
    Jak odebrać?Pożyczkę od Smartney można odebrać przelew na konto bankowe, finansowanie zakupów (płatność za zakupy, odbiór w postaci finansowania zakupów), szczegółowe informacje na stronie Smartney, poznaj opinie albo wyraź własne zdanie.
    Czy jest promocja?TAK❗ Pierwsza i kolejna pożyczka Smartney bez opłat - sprawdź Smartney, poznaj szczegółowe warunki promocji Smartney oraz opinie klientów
    Ile od Smartney?od 3000 do 60000 - warunki dla pierwszej i kolejnej pożyczki bez opłat od Smartney, poznaj lub wyraź opinię o Smartney
    ⏰Na ile 1. pożyczka (lub w promocji)?od 1 do 60 dni
    Kolejna pożyczkaod 3000 do 60 000 - warunki dla kolejnej pożyczki od Smartney lub pożyczki poza promocją
    ⏰Na ile kolejna / poza promocją?od 6 do 84 miesięcy
    Smartney Opinie na
  • 🔑Smartney login Opinie
  • Smartney kontakt Opinie
  • Smartney Opinie
  • 🔒Smartney logowanie Opinie
  • 🔥Smartney kod rabatowy Opinie
  • a teraz jesteś na stronie "Pożyczka Smartney Opinie"
    RRSO przykład reprezentatywny15.32%
    👉Nie sprawdza BAZbez ERIF, bez KBIG, bez PWIP

    Pożyczka Smartney Opinie

    Bardzo prosty formularz i wszystko online. A jak się obawiasz, to można zrobić przelew błyskawiczny. A jak się nie obawiasz, to można się zalogować na konto i będzie jeszcze szybciej. I kasa za kilka minut na koncie, nawet duże kwoty chwilówek. Polecam! [2021-08-25]

    Dodaj opinię

    Pożyczka Smartney Opinie opinie i komentarze, wyraź swoje zdanie i oceń Pożyczka Smartney Opinie:

    🧮Działanie

    ⚡ Twoja ocena 

    🔥Komentarz ukaże się po akceptacji przez moderatora

    🔐Informacja ukryta
    Informacja do administracji serwisu (niewidoczna dla innych)

    Jak złożyć wniosek w Smartney?

    Jak złożyć wniosek w Smartney?

    Jak złożyć wniosek w Smartney? To proste! Przejdź na stronę Smartney, na której korzystając z suwaków określ:

    • ile potrzebujesz?
    • na jak długo?

    - wartości te możesz również wpisać ręcznie. Jeżeli posiadasz kod rabatowy Smartney, to użyj kodu już na tym etapie, naciśnij Mam kod rabatowy i wprowadź posiadany kod - koszt pożyczki obniży się, a następnie naciśnij przycisk ZŁÓŻ WNIOSEK.

    Startujemy!

    Jeżeli jesteś już klientem Smartney wybierz zakładkę JESTEM JUŻ KLIENTEM i zaloguj się do Smartney korzystając z loginu i hasła - dla przypomnienia login Smartney to Twój numer z umowy albo numer klienta.

    Jeżeli jesteś nowym klientem Smartney, to wybierz zakładkę JESTEM TU NOWY! i wypełnij formularz rejestracyjny podając:

    • imię
    • nazwisko
    • pesel (11 cyfr)
    • telefon komórkowy
    • adres email i potwierdź adres email

    oraz zaznacz zapoznanie się z wymaganymi dokumentami, zaznaczenie zgody marketingowej nie jest wymagane.

    Do złożenia wniosku Smartney konieczny będzie Twój dowód osobisty również bez wychodzenia z domu.

    Pierwsza pożyczka?

    Pierwsza pożyczka bez opłat od Smartney, pożyczka z RRSO 0% i zerowym oprocentowaniem:

    • ✅koszt pierwszej pożyczki Smartney: bez opłat
    • ✅okres spłaty pierwszej pożyczki bez opłat od Smartney: 60 dni
    • ✅maksymalna kwota pierwszej pożyczki bez opłat od Smartney: 60000 PLN

    Warunki konieczne, aby pierwsza pożyczka Smartney była darmowa:

    • musi to być Twoja pierwsza pożyczka od Smartney. Zwróć uwagę, że nierzadko firmy pożyczkowe, być może również Smartney, wystawiają swoje oferty na różnych stronach internetowych (podziel się w komentarzu, jeśli znasz takie dla Smartney). To, że firma (daj znać, jeśli ma to miejsce dla Smartney), wystawia podobne oferty z opcją pierwsza pożyczka gratis na stronie X, czy na stronie Y nie musi oznaczać, że możesz skorzystać 2 razy z pierwszej pożyczki za darmo;
    • pożyczkę musisz zwrócić Smartney w terminie określonym w umowie lub wcześniej. Pamiętaj, że nie liczy się data wykonania przelewu przez Ciebie, ale data zaksięgowania środków na rachunku Smartney i że to Ty odpowiadasz za terminowy zwrot pożyczki do Smartney, a nie bank, z którego przelewasz pieniądze;
    • pożyczkę Smartney musisz zwrócić w pełnej wysokości określonej w umowie, a jeśli jest to spłata w ratach, to musi to być kwota określona w harmonogramie;
    Tylko wtedy będzie to mogła być pierwsza pożyczka Smartney gratis - to absolutne minimum. Sprawdź też, czy umowa pożyczkowa Smartney nie zawiera innych zapisów, których spełnienie jest konieczne do tego, aby pierwsza pożyczka Smartney była darmowa.

    Korzystając z suwaków na stronie VIVUS i wybierając pierwszą pożyczkę bez opłat, ustaw takie parametry pożyczki Smartney aby RRSO wskazywało na 0% (RRSO zero procent) - kliknij przycisk, aby przejść na stronę Smartney.

    Zmiana warunków dla pierwszej pożyczki od Smartney? - poinformuj nas w komentarzu o zmianie danych adresowych Smartney, dziękujemy 🙂.

    Smartney to pożyczka od 3000 do 60 000 zł na okres od 6 miesięcy do 7 lat! Sprawdź też nowość: Smartney BIS - więcej niż jedna pożyczka na raz oraz możłiwość konsolidacji pożyczek - sposób na większą gotówkę i jedną, niższą ratę i promocja TEST 60 DNI - pożyczka z darmowym zwrotem do 60 dni dla wszystkich klientów. Smartney to również połączenie tadycyjnej bankowości i cech kredytu bankowego oraz uproszczonego systemu ubiegania się o pożyczkę dla osób ceniących nowoczesne rozwiązania i będących w wieku od 23 do 70 lat:

    • bez dokumentów
    • niskie % i wysokie kwoty pożyczki
    • 100% online, bez wychodzenia z domu - #zostańwdomu i weź pożyczkę Smartney

    sprawdź warunki, zapoznaj się ze Smartney, sprawdź Smartney BIS albo połącz kilka pożyczek w jedną w Smartney czy promocję TEST 60 DNI.

    Smartney

    Smartney wymagania

    Aby uzyskać pożyczkę od Smartney należy:

    • być w wieku 23-70 lat,
    • posiadać rachunek bankowy

    oraz posiadać dowód osobisty - to jedyny dokument, który potrzebny jest do wniosku Smartney.

    Jakie bazy sprawdza Smartney?

    Smartney

    Analiza baz, zobacz jakie bazy sprawdza Smartney weryfikując Twój wniosek o pożyczkę, czy Smartney zagląda do BIK, BIG, KRD, ERIF:

    • ❌Smartney sprawdza BIK
    • ❌Smartney sprawdza BIG
    • ✅Smartney nie sprawdza KBIG => Smartney bez KBIG
    • ❌Smartney sprawdza KRD
    • ✅Smartney nie sprawdza ERIF => Smartney bez ERIF
    • ❌Smartney sprawdza ZBP
    • ❌Smartney sprawdza CRIF
    • ✅Smartney nie sprawdza PWIP => Smartney bez PWIP
    Informacje prawne i przykład reprezentatywny

    Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 15,32%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 14 160,81 zł, całkowita kwota do zapłaty 20 557,05 zł, oprocentowanie zmienne 7,2%, całkowity koszt kredytu 6 396,24 zł (w tym: prowizja 2 769,86 zł, odsetki 3 626,38 zł), 65 miesięcznych równych rat po 311,42 zł, ostatnia rata wyrównująca 314,75 zł. Kalkulacja na dzień 18.08.2021 r.

    Zgodność z etyką reklamową Google: Informacja wymagana przez Google dla reklam produktów i usług finansowych: minimalny okres spłaty pożyczki: 6 miesięcy, maksymalny okres spłaty pożyczki: 72 miesiące, maksymalne RRSO: 80,65%. Czas zlecenia wypłaty pożyczki w Smartney dla większości Klientów wynosi mniej niż 4 minuty!

    Dodatkowe informacje znajdziesz w umowie pożyczki - pamiętaj o jej przeczytaniu oraz po zalogowaniu na Smartney, logowanie Smartney oraz strona www poniżej.

    🔥TEST 60 DNI

    Pożyczka Smartney w promocji i gwarantowany darmowy zwrot do 60 dni, a maksymalna kwota finansowania to nawet 60 tys. zł. Promocja skierowana jest 👉do wszystkich klientów, bez względu na to czy umowa o kredyt będzie 🚩pierwszą czy kolejną umową pożyczki Smartney i łączy się z programem kody rabatowe.

    🚩Oferta Smartney, w ramach prezentowanej promocji TEST 60 DNI, skierowana jest do wszystkich, tj. do nowych i nienowych klientów Smartney (osoby fizyczne):

    […] Uczestnikiem Promocji jest każda pełnoletnia osoba fizyczna, która w czasie trwania Promocji, złoży Wniosek o Kredyt i zawrze z Organizatorem Umowę Kredytu, bez względu na to, czy Umowa o Kredyt jest pierwszą, czy kolejną umową pożyczki, zawieraną z Organizatorem. […]

    Z promocji tylko jeden raz w czasie jej trwania (od 20.09.2021 r. do 30.11.2021 r.) oraz

    Promocja dotyczy wyłącznie Umów Kredytu w rozumieniu niniejszego Regulaminu, to jest umów o Kredyt zawartych na stronie internetowej Organizatora [...], o które zawnioskowano na tej stronie internetowej.

    Jeśli w terminie 60 dni od dnia zawarcia umowy kredytu:

    • w sposób terminowy będziesz regulować (spłacać) wymagane w tym czasie raty kredytu

    oraz

    • dokonasz całkowitej spłaty kredytu (pomniejszonej o uprzednio spłacone raty) to

    Smartney udzieli Ci rabatu od kosztów związanych z kredytem w wysokości całkowitego kosztu kredytu – koszt ten będzie wynosić 0 zł, a mówiąc bardziej obrazowo będzie to pożyczka Smartney za darmo

    Dla oceny uczestnictwa w promocji uwzględniana jest data złożenia wniosku o pożyczkę Smartney w czasie jej trwania, z promocji Smartney można skorzystać tylko raz w czasie trwania danej oferty.

    🦉Co warte podkreślenia:

    w razie spłaty całkowitej kwoty kredytu w terminie do 60 dni od dnia zawarcia umowy kredytu: całkowity koszt kredytu wyniesie 0 zł

    oczywiście pod warunkiem terminowej spłaty rat wynikających z harmonogramu spłat stanowiącym załącznik do umowy kredytu Smartney. Dodatkowe w na blogu Promocja pożyczki Smartney – darmowy zwrot do 60 dni (dla wszystkich Klientów) oraz w regulaminie smartney-prod-api.azurewebsites.net//dokumenty-do-pobrania/Regulamin%20TEST%2060%20dni%20VI.pdf i na stronie oferty, na którą odsyłamy.

    Smartney - jak uzyskać?

    Przejdź na stronę Smartney (banner lub przycisk), a następnie:

    • korzystając z suwaków ustalasz kwotę pożyczki i liczbę rat
    • uzupełniasz dane
    • potwierdzasz swoje dane online
    • akceptujesz ofertę, a pieniądze trafiają na Twoje konto

    Przed złożeniem wniosku o pożyczkę Smartney warto przygotować:

    • dowód osobisty
    • telefon komórkowy
    • numer konta bankowego

    Smartney bazy

    Zgodnie z zapisami z formularza informacyjnego Smartney sprawdza (lub może sprawdzić) przyszłego pożyczkobiorcę w:

    • wewnętrznej bazie Kredytodawcy;
    • bazie Biura Informacji Gospodarczej S.A.;
    • bazie Krajowy Rejestr Długów Biuro Informacji Gospodarczej S.A.;
    • bazie Krajowego Biura Informacji Gospodarczej S.A.;
    • bazie Związku Banków Polskich System Dokumenty Zastrzeżone;
    • bazie CRIF Sp. z o.o.;
    • bazie Biura Informacji Kredytowej S.A.

    Zwracamy też uwagę na zapis o bazach:

    W razie odmowy udzielenia kredytu na podstawie informacji uzyskanych z bazy danych, Kredytodawca niezwłocznie przekaże Pani/Panu informację o wynikach sprawdzenia i wskaże bazę lub bazy danych, w której dokonano sprawdzenia.

    Jeśli więc nie otrzymasz pożyczki od Smartney, to prawdopodobnie uzyskasz informację o bazie lub bazach, w których masz niezbyt dobre wpisy. Informacja ta może przydać się przy wnioskowaniu o kolejną pożyczkę, niekoniecznie w Smartney.

    Jak wygląda proces weryfikacji zdolności kredytowej w Smartney? Na podstawie zapisu ze strony oferty (wyróżniliśmy kluczowe informacje): Przygotowaliśmy szereg rozwiązań analitycznych opartych na najnowszych technologiach, które pozwalają na ocenę zdolności kredytowej na podstawie m.in. informacji udostępnianych z baz danych, z których także korzystają banki oraz firmy pożyczkowe. Tradycyjne dokumenty dochodowe zastąpiliśmy procesem zautomatyzowanej weryfikacji na podstawie rachunku bankowego, z czego możesz skorzystać przy wnioskowaniu o pożyczkę. Dzięki tym rozwiązaniom mamy ambicje skrócić czas oczekiwania na decyzję o przyznaniu finansowania nawet do jednej minuty. [...]

    Smartney - kiedy kasa?

    Czas oczekiwania na decyzję kredytową w Smartney jest bardzo krótki i wynosi nie więcej niż 15 minut. Firma chce skrócić ten czas do 2 minut. A kiedy pieniądze od Smartney?

    Smartney współpracuje z systemem szybkich przelewów DotPay, który gwarantuje wypłatę środków oraz zaksięgowanie ich w kilka minut na rachunku odbiorcy (najpóźniej w ciągu 30 minut) i dotyczy banków (wymieniamy wybrane):

    • Alior Bank i BNP Paribas
    • Banki BPS: np. Bank Spółdzielczy w Opolu, Bank Spółdzielczy w Andrespolu, Bank Spółdzielczy w Hajnówce, Bank Spółdzielczy w Puławach i inne - pełna lista Banków Spółdzielczych na stronie Smartney, na którą odsyłamy
    • Bank Millennium i Credit Agricole
    • Bank Ochrony Środowiska
    • Bank Pocztowy w tym Envelo Bank
    • Bank Pekao i PKO Bank Polski (PKO BP)
    • ING Bank Śląski i mBank
    • Santander Bank i inne

    Szybki przelew Smartney: oczywiście warunkiem otrzymania szybkiego przelewu Elixir Express jest pozytywny wynik oceny zdolności kredytowej oraz ryzyka kredytowego - warto o tym wiedzieć, bank w którym masz konto musi współpracować z systemem ExpressElixir - pełną listę znajdziesz na stronach Smartney, na które odsyłamy. Czas otrzymania przelewu zależy również od dostępności systemu bankowego (w tym w weekendy i dni ustawowo wolne od pracy).

    Warto też wiedzieć, że pożyczka Smartney to oferta w 100% online, bez długich kolejek w banku, czy skomplikowanych procedur, a pożyczkę można uzyskać nawet w 15 minut.

    Sprawdź też raport CZAS ZLECENIA WYPŁATY POŻYCZKI KLIENTOM SMARTNEY, który dostępny jest na stronie www firmy:

    • 77% w czasie poniżej 4 minut
    • 6% w czasie między 5 a 15 minut
    • 5% w czasie między 15 a 30 minut
    • 12% w czasie powyżej 30 minut

    Raport dotyczy Klientów, którzy zawarli umowę pożyczki na stronie Smartney w okresie od stycznia do czerwca 2020 r.

    Smartney - dlaczego?

    Korzystne warunki - nawet do 60 tys. zł z terminem spłaty do 5 lat.

    Innowacyjność i wygoda - proces pożyczkowy Smartney jest 100% online bez dodatkowych dokumentów.

    Rozwiązania na miarę - sam wybierasz kwotę i okres spłaty swojego kredytu.

    Standardy Bezpieczeństwa - Smartney działa na podstawie przepisów prawa polskiego oraz procedur i standardów Grupy Oney Bank.

    Kalkulator Smartney

    Smartney

    Kalkulator pożyczki Smartney znajdziesz na stronie Smartney, na którą odsyłamy - naciśnij banner lub przycisk aby przejść na stronę i skorzystać z kalkulatora Smartney.

    Korzystając z kalkulatora możesz sprawdzić wysokość raty pożyczki (dla pożyczek ratalnych sprawdzić jak duża pożyczka ratalna jest dostępna), czy też termin spłaty.

    Uwaga! Kalkulator (z reguły) pełni funkcję informacyjną i nie stanowi oferty handlowej, dlatego też nie zawsze może stanowić podstawę do ewentualnej reklamacji - szczegółowe zapisy znajdziesz w umowie.

    Kalkulator Smartney może jednak pomóc Ci przeanalizować sytuację finansową, pomóc zastanowić się jak dużej pożyczki potrzebujesz i w jakim okresie będziesz w stanie ją spłacić.

    Przesuwając suwaki na kalkulatorze ustaw kwotę i okres pożyczki Smartney. Odwiedzając stronę Smartney sprawdź czy są dostępne oferty promocyjne dla Nowych Klientów, np. pierwsza pożyczka gratis. Jeśli możesz otrzymać taką pożyczkę od Smartney, to koniecznie zweryfikuj również czy RRSO pożyczki wynosi 0% - w przeciwnym wypadku zmień okres lub kwotę pożyczki.

    ✅ Kliknij banner i przejdź do kalkulatora Smartney ✅

    Dodatkowy kredyt w Smartney

    Na prośbę swoich klientów Smartney wprowadził opcję dodatkowej pożyczki równoległej w Smartney: Smartney BIS. Usługa jest widoczna w Strefie Klienta (po zalogowaniu do Smartney) dla wybranych klientów z aktywnym kredytem konsumenckim, Smartney stale poszerza jej dostępność.

    Czy możesz mieć więcej niż jedną pożyczkę na raz w Smartney? Sprawdzaj systematycznie swój Profil w Strefie Klienta i mozliwośc złożenia kolejnego wniosku!

    Na co możesz przeznaczyć dodatkową pożyczkę Smartney? Cel jest dowolny, podobnie jak przy pierwszej pożyczce:

    • remont domu czy remont mieszkania
    • zakup auta
    • zakup sprzętu RTV albo zakup sprzętu AGD lub innej eletroniki (np. smartfon)
    • wydatki związane ze zdrowiem

    lub inne.

    Smartney - logowanie

    Aby zalogować się do strefy klienta Smartney należy:

    • przejść na stronę Smartney (kliknij przycisk)
    • naciśnij przycisk STREFA KLIENTA

    na której:

    • podaj swój adres e-mail lub numer klienta z umowy
    • hasło logowania Smartney

    Wprowadzając nieprawidłowe dane otrzymasz komunikat Błędny login lub hasło. Sprawdź swoje dane i spróbuj ponownie.

    Jeśli nie pamiętasz hasła:

    • naciśnij przycisk PRZYPOMNIJ HASŁO
    • w kolejnym oknie wprowadź e-mail lub numer klienta z umowy

    Wskazówki otrzymasz na podany adres email, a jeśli podasz nieprawidłowy dostaniesz komunikat Podano niepoprawny identyfikator klienta.

    Konsolidacja - jak to działa?

    Czy chcesz skonsolidować inne pożyczki w Smartney? To mądry sposób na większą gotówkę i jedną, niższą ratę. Zobacz jak działa konsolidacja w Smartney:

    WNIOSEK - przejdź na stronę Smartney i wypełnij krótki wniosek.

    WERYFIKACJA - łączysz się online ze swoim kontem bankowym, żeby potwierdzić swoją tożsamość.

    KONSOLIDACJA - Smartney wskaże pożyczki, które może skonsolidować oraz kwotę dodatkowej gotówki, którą może Tobie pożyczyć. Ty wybierasz i akceptujesz: które pożyczki konsolidujesz oraz ile chcesz pożyczyć i na jak długo!

    WYPŁATA - Smartney spłaca wskazane pożyczki i przelewa na Twoje konto dodatkową gotówkę!

    paySmartney

    paySmartney to nowoczesne rozwiązanie płatności w e-commerce, dzięki któremu za zrobione zakupy możesz zapłacić później, nawet do 30 dni! Z usług Smartney możesz korzystać bezpośrednio na stronach sklepów i usługodawców, wystarczy, że przed płatnością wybierzesz Smartney spośród innych opcji płatności proponowanych przez partnerów Smartney. Smartney przekaże środki sprzedawcy natychmiast po tym, jak podpiszesz umowę pożyczki, a harmonogram spłat znajdziesz w strefie klienta po zalogowaniu do Smartney - więcej o paySmartney na podlinkowanej stronie.

    Jak to działa:

    • 🛒złóż zamówienie o wartości od 100 do 2500 zł
    • 💸zlecając płatność, wybierz Pay Smartney
    • wypełnij krótki formularz i zatwierdź go logując się do swojej bankowości internetowej
    • poczekaj na decyzję kredytową, zaakceptuj umowę kodem SMS
    • 🚚gotowe, Twoje zamówienie już do Ciebie jedzie!
    • zwróć pożyczkę zakupową do 30 dni, 🚩a nie poniesiesz żadnych kosztów!

    Smartney - spłata

    Po zalogowaniu do Strefy Klienta Smartney na Twoim profilu Smartney znajdziesz indywidualny numer konta.

    Komfort spłat jest najważniejszy, dlatego na swoim profilu Smartney znajdziesz:

    • szybkie przelewy oraz
    • możliwość podpięcia karty debetowej, która pozwoli na automatyczną spłatę Twoich rat.

    Otrzymasz również harmonogram spłat pożyczki Smartney, który jest przesyłany w mailu po zawarciu umowy. Dodatkowo harmonogram jest dostępny w każdej chwili na Twoim profilu po zalogowaniu do Strefy Klienta Smartney. Oczywiście pożyczkę Smartney możesz spłacić wcześniej niż wynika to z harmonogramu spłat! Każdej spłaty możesz dokonać logując się do swojego Profilu Smartney w Strefie Klienta Smartney.

    Problemy ze spłatą COVID-19

    W przypadku problemów ze spłatą związanych z pandemią COVID-19 Smartney wprowadził możliwość zawieszenia wykonania umowy pożyczki w przypadku klientów, którzy stracli pracę lub główne źródło dochodu po 13.03.2020. Kwalifikujesz się do wsparcia jeżeli:

    • straciłeś pracę lub inne główne źródło dochodu po 13.03.2020 r.
    • Twoja umowa kredytowa zawarta została przed 13.03.2020, a zakończenie okresu kredytowania przypada nie wcześniej niż 14.09.2020 r.
    • wypełniłeś wniosek o zawieszenie wykonania umowy pożyczki i przekazałeś go do Smartney, wniosek znajdziesz na stronie Smartney, pobierz wniosek i wypełnij dyspozycję Zawieszenie wykonania Umowy pożyczki.

    Wypełniając wniosek o zawieszenie wykonania umowy pożyczki należy pamiętać o tym, że:

    • koszty Twojej pożyczki nie będą wyższe, natomiast okres kredytowania wydłuży się;
    • informację o zawieszeniu rat Smartney przekaże do BIK, czyli do Biura Informacji Kredytowej;
    • możesz wycofać wniosek w terminie 14 dni od dnia jego złożenia i kontynuować umowę na dotychczasowych warunkach;

    Po wypełnieniu należy wysłać wniosek na adres Smartney Sp. z o.o. ul. Krakowiaków 46 02-255 Warszawa , pamiętaj też, że składasz wniosek pod rygorem odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia.

    Najczęściej zadawane pytania

    Czym jest Smartney? Smartney to firma pożyczkowa (nie bank) działająca w ramach znanego Oney Banku, który działa na rynku pożyczek od 35 lat. Na rynku polskim Oney Banku współpracuje między innymi ze znanymi w Polsce:

    • AuchanDirect
    • Leroy Merlin

    ale bywa też nazywany jako Smartney Bank, Smartney Pożyczka, Smartnej, Pożyczka Smartney, Smarney, Pożyczka Smarnej i podobnie brzmiące nazwy.

    Jak szybko decyzja w Smartney? Firma deklaruje, że pożyczkę gotówkową otrzymasz nawet w 15 minut od otrzymania pozytywnej decyzji pożyczkowej. Aspiracją jest skrócenie tego czasu do 2 minut. Czy to realne?❓ Zobaczymy.

    Jakie są dane rejestrowe Smartney:

    • Smartney KRS: 0000747738
    • Smartney NIP: 5272859012
    • Smartney REGON: 380793670
    • Smartney kapitał zakładowy: 20 000 000,00 ZŁ
    • Smartney Adres: ul. Krakowiaków 46 02-255 Warszawa

    Jak zalogować się do Smartney? Odsyłamy na stronę Smartney logowanie.

    Czy można mieć więcej niż jedną pożyczkę Smartney? Tak, sprawdź ofertę Smartney BIS, która dostępna jest dla stałych klientów. Usługa Smartney BIS jest widoczna w Strefie Klienta dla wybranych Klientów z aktywnym kredytem konsumenckim.

    Jak złożyć wniosek o pożyczkę Smartney? Przejdź na stronę Smartney (kliknij przycisk poniżej) i postępuj zgodnie z instrukcjami na ekranie, formularz Smartney jest intuicyjny.

    Czy możliwa jest konsolidacja pożyczek? Tak, Smartney może spłacić wskazane przez Ciebie pożyczki oraz przelać dodatkową gotówkę na Twoje konto - szczegółowe informacje na stronie Smartney.

    FAQ o Smartney

    Opinie o pożyczkach? Odwiedź pozyczkaopinie.pl albo artykuł "Pożyczka Smartney Opinie", znajdziesz tam materiały o o Smartney. Na stronie Pożyczka Smartney Opinie na Pożyczka Opinie także możliwość sprawdzenia albo wyrażenia opinii o Smartney lub zapoznania się z opiniami innych, sprawdzenie logowania Smartney, danych kontaktowych czy adresu. Na stronie Pożyczka Opinie masz też możliwość wniosku Smartney - zajrzyj na Pożyczka Opinie i sprawdź.

    Dane rejestrowe Smartney✅NIP 5272859012
    ✅REGON 380793670
    ✅KRS: 0000747738
    Smartney kontakt / infolinia22 528 88 88
    Godziny pracy Smartneypn. - pt.: 08:00 - 22:00, sob.-nd.: 9:00-16:00
    Wniosek (+opinie)Opinie i wniosek Smartney możesz składać 24h/7 - przejdź na stronę Smartney i postępuj zgodnie z instrukcją na ekranie. Koniecznie sprawdź aktualne warunki i przeczytaj umowę Smartney. Zachęcamy też do przeczytania opinii o Smartney wyrażonych przez klientów albo dyskusji na forum.
    👉Nie sprawdza BAZbez ERIF, bez KBIG, bez PWIP
    Pożyczka bez grosza?Tak, Smartney to pożyczka bez grosza i możliwość weryfikacji bez przelewu:
    - weryfikacja usługą Kontomatik - szczegółowe informacje we wniosku o pożyczkę
    Więcej? Sprawdź opinie klientów.
    Więcej niż 1 pożyczkatak, sprawdź Smartney BIS
    Czy jest promocja?TAK❗ Smartney - sprawdź Smartney, poznaj szczegółowe warunki promocji Smartney oraz opinie klientów
    Ile od Smartney?od 3000 do 60000 - warunki dla pierwszej i kolejnej pożyczki bez opłat od Smartney, poznaj lub wyraź opinię o Smartney
    ⏰Na ile 1. pożyczka (lub w promocji)?od 1 do 60 dni
    Kolejna pożyczkaod 3000 do 60 000 - warunki dla kolejnej pożyczki od Smartney lub pożyczki poza promocją
    ⏰Na ile kolejna / poza promocją?od 6 do 84 miesięcy
    Jak odebrać?Możliwy odbiór od Smartney przelew na konto bankowe, finansowanie zakupów (płatność za zakupy, odbiór w postaci finansowania zakupów), szczegółowe informacje na stronie Smartney, poznaj opinie albo wyraź własne zdanie.
    RRSO przykład reprezentatywny15.32%
    Dodatkowe inf.weryfikacja Kontomatik, weryfikacja i/lub wypłata BlueCash/BlueMedia, weryfikacja i/lub wypłata ExpressElixira
    🚩Przed ewentualnym skorzystaniem z oferty Smartney zawsze przeczytaj umowę oraz zapoznaj się ze szczegółową kartą oferowanego produktu lub usługi.

    krótki wniosek

    Smartney krótki wniosek

    Zapytaj za darmo - kliknij przycisk i przejdź na stronę Smartney, na której wypełnij krótki formularz kontaktowy i oczekuj na kontakt - konsultant Smartney oddzwoni do Ciebie i przedstawi Ci szczegóły oferty, czy wyliczy zdolność kredytową, ZA DARMO!

    Formularz kontaktowy jest bardzo prosty, podajesz jedynie: imię, telefon komórkowy i adres email oraz zaznacz wymagane zgody (wymagana jest jedynie zgoda na kontakt telefoniczny, pozostałe zgody są opcjonalne) i naciśnij ZAMAWIAM ROZMOWĘ

    na raty

    Smartney na raty

    W Smartney możesz otrzymać pożyczkę ratalną z okresem spłaty od 3 do nawet 72 miesięcznych rat - skorzystaj z kalkulatora Smartney i dobierz liczbę i wysokość rat.

    W ramach Smrtney możesz też skonsolidować inne pożyczki - jest to sposób na większą gotówkę i jedną, niższą ratę.


    Smartney Opinie - jak pożyczyć w Smartney, sprawdź Opinie o Smartney Smartney Opinie - jak pożyczyć w Smartney, sprawdź Opinie o Smartney - Smartney to pożyczka od 3000 do 60 000 zł na okres od 6 miesięcy do 7 lat! Sprawdź też nowość: Smartney BIS - więcej niż jedna pożyczka na raz oraz możłiwość konsolidacji pożyczek - sposób na większą gotówkę i jedną, niższą ratę i promocja TEST 60 DNI - pożyczka z darmowym zwrotem do 60 dni dla wszystkich klientów. Smartney to również połączenie tadycyjnej bankowości i cech kredytu bankowego oraz uproszczonego systemu ubiegania się o pożyczkę dla osób ceniących nowoczesne rozwiązania i będących w wieku od 23 do 70 lat: Smartney krótki wniosek, Smartney na raty